دستگاه های چاپ و کپی توشیبا (Toshiba)
در حال حاظر نیز در ایران تکنسین ها و مهندسینی بمنظور فروش دستگاه های کپی توشیبا فعالیت می کنند. شرکت شهرسیستم در چند سال گذشته در زمینه زیر فعالیت میکند:
-
فروش دستگاه کپی توشیبا
-
تعمیر دستگاه های کپی توشیبا
-
فروش قطعات دستگاهای توشیبا
- فروش انواع تونر رنگی و سیاه و سفید توشیبا
-
شارژ انواع کارتریج توشیبا

فروش تونر توشیبا

فروش کارتریج توشیبا
شهر سیستم در اقصی نقاط ایران بخصوص در تهران و تمامی مناطق، تحت پوشش خود قرار داده است.
توشیبا (Toshiba) دفتر مرکزی توشیبا در شهر توکیو، ژاپن قرار دارد.
محصولات توشیبا شامل:
- دستگاه فتوکپی
- تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات
- قطعات الکترونیکی
- سیستمهای برقی
- زیرساختهای شهری و صنعتی
- لوازم خانگی
- تجهیزات پزشکی
- لوازم اداری و دفتری
- ابزارهای روشنایی
- تجهیزات نورپردازی
توشیبا از ادغام دو شرکت الکتریکی و مکانیکی بوجود آمد. در سال ۱۸۷۵ مخترع دستگاههای مکانیکی ژاپنی، تاناکا هیساشیگ با بنیانگذاری شرکت تولید تجهیزات تلگراف تحت نام تاناکا سیزوشا این بنا را آغاز کرد و در سال ۱۸۹۰ مخترع تجهیزات الکترونیکی ژاپنی، ایشی سوکی فوجیوکا با بنیانگذاری شرکت برق توکیو این بنا را تکمیل کرد و در ۱۹۳۹ با ادغام این دو شرکت، شرکت توشیبا تاسیس شد.
توشیبا با قدم نهادن در عرصه تولید محصولات مختلف دیجیتالی، الکترونیکی و رایانه، در کنار تولید لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی و نیمههادیها در فهرست شرکتهای برتر ژاپنی و جهانی قرار گرفت.
توشیبا، پس از شرکتهای اچپی، دل، ایسر و لنوو، در رتبه پنجم از بزرگترین تولیدکنندگان لپ تاپ قرار دارد. توشیبا بعد از شرکتهای اینتل، سامسونگ و تگزاس اینسترومنتس بعنوان چهارمین تولیدکننده نیمرساناها در جهان می باشد.
توشیبا سهامش را در بازارهای بورس توکیو، لندن، ناگویا و اوساکا معامله می کند.
توشیبا در سال ۱۸۷۵ اولین کارخانه تولید تجهیزات و دستگاههای تلگراف در ژاپن را با نام محلی تاناکا سیزوشو و به معنی کارخانه مهندسی تاناکا، به کار انداخت. مؤسس آن تاناکا هیساشیگ به خاطر اختراعاتش که شامل عروسکهای مکانیکی و یک ساعت که بوسیله رزونانس عمل میکرد، بسیار معروف بود.
در سال ۱۸۹۹ نام شرکت به توکیو دنکی یا همان شرکت برق توکیو تغییر پیدا کرد. در سال ۱۹۳۹ این دو کمپانی ادغام شدند و به یک مجتمع تجهیزات الکتریکی به نام محلی توکیو شیبورا دنکی بدل شدند.
توشیبا در سال ۱۹۷۸نام بعدی ادغام شده این دو کمپانی بود.
توشیبا در سال ۱۹۶۳ اولین توربین نیروگاه هستهای به قدرت ۱۲٫۵۰۰ کیلووات را تکمیل کرد. در این فاصله، آزمایشگاههای تحقیقاتی بسیاری توسط شرکت توشیبا افتتاح شد.
تا سال ۱۹۷۸ که اولین واژهپرداز ژاپنی توسط توشیبا به بازار آمد، کارخانههای نورد، توربینسازی، سیلیکون، لوازم خانگی و تجهیزات الکتریکی و تولید لامپ، توسط شرکت فعال شده و به کار مشغول بودند.
Toshiba اولین سیستم پزشکی امآرآی را در سال ۱۹۸۲عرضه کرد. در سال ۱۹۸۴ بزرگترین نیروگاه سلولهای خورشیدی ۵۰ کیلوواتی در ژاپن راهاندازی شد. توشیبا اولین لپتاپ را در سال ۱۹۸۵ تولید کرد.
در ۱۹۹۵ دیسکهای دیویدی با چگالی بالا توسط شرکت توسعه یافت و سال بعد دستگاه دیویدی و دیویدی خوان عرضه شد. توشیبا اولین تلویزیون تخت را نیز در سال ۱۹۹۸ به بازار ارائه کرد. با ورود به هزاره جدید تولید تلویزیون دیجیتالی در دستور کار شرکت قرار گرفت. در سال ۲۰۰۵، توشیبا در عرضه اچدی – دیویدی سرآمد گشت. امروزه شرکت توشیبا در حوزه صنعت الکترونیک و تجهیزات برقی پس از زیمنس، سامسونگ، هیتاچی، ماتسوشیت، سونی و الجی در مقام هفتم جهان ایستاده است.
توشیبا همکاری مشارکتی با پاناسونیک در اوایل برای تولید LCD در دستور کار قرار داد. تولید حافظههای کوچک فلش با ظرفیتهای مختلف از فعالیتهای بزرگ شرکت توشیبا بود. ظرفیت ۸ گیگابایتی این نوع حافظهها در سال ۲۰۰۵ توسط توشیبا به بازار عرضه شد.
توشیبا در سال ۲۰۰۴ کوچکترین سلول سوختی متانول با خروجی انرژی ۱۰۰ مگاوات تکمیل کرد. توشیبا در سال ۲۰۰۶، کسبوکار نیروگاه هستهای وستینگهاوس را خریداری کرد. شرکت توشیبا در سال ۲۰۰۹ بخش تولید دیسک سخت شرکت فوجیتسو را نیز، بدست آورد.
توشیبا اولین تلفن تصویری رنگی٬ تلویزیون رنگی گسترده، تلویزیون رنگی سیآرتی، اولین دیسک نوری بایگانی اطلاعات٬ اولین سیستم اوسیآر با قابلیت خواندن حروف چینی و اولین DVD، نمونههایی از نوآوریهایی است، که در طول دهه اخیرعرضه کرد.
Toshiba دارای ۳۹ مرکز تحقیق و توسعه در سراسر جهان بوده، که بیش از ۴٫۱۸۰ نفر در این مراکز، مشغول بکار می باشند.
توشیبا بعنوان برترین شرکت در زمینه ماشینهای ادارای(کپی، فکس، پرینتر) در سال ۲۰۰۲ معرفی شد. در سال ۲۰۰۶ از لحاظ میزان درآمد در رده ۸۷ از شرکتهای جهان شناخته شد. توشیبا در زمینه تولید تراشه پس از شرکتهای اینتل، سامسونگ و تگزاس اینسترومنتس، چهارمین تولیدکننده بزرگ در حوزه تولید تراشه در دنیاست.
توشیبا در سال ۲۰۱۲ دارای ۲۱۰ هزار پرسنل بود که در شعب، دفاتر و کارخانجات مختلف توشیبا که در بیش از ۳۰۰ نقطه جهان مستقر میباشند، مشغول بکار هستند.
فعالیت توشیبا عبارت است از:
ماشین های اداری : کپی ، فکس، اسکنر
دستگاهها و اجزای الکترونیکی: حافظههای جانبی، کارتهای حافظه، صفحات نمایشگر LCD، سلولهای سوختی برای تجهیزات موبایل، نیمههادیها
سیستمهای زیرساخت اجتماعی : سیستمهای برق قدرت، صنعتی، آسانسور، تجهیزات پزشکی، توربینهای نیروگاههای برق، اسکنرهای پزشکی، کارتهای آیسی ورودی درها
محصولات دیجیتالی : شبکههای دیجیتالی و رایانهای، تجهیزات ارتباطات تلفن همراه، DVD خوانها، لپ تاپ
لوازم خانگی : پلوپز، ماشین لباسشویی، یخچال، تهویه مطبوع
اساس حرکت تحقیق و توسعه در توشیبا، فناوری انسان محور است. اصلیترین حوزههای تحقیق و توسعه در توشیبا عبارت است از: شبکه و بیسیم، حوزه انسانی، حوزه مواد اولیه نو، سیستمها و محیط، ذخیرهسازی اطلاعات
توشیبا در سال ۲۰۰۷ دارای ۱۹۰٫۷۰۸ نفر کارمند در بیش از ۵۲۰ کارخانه در بیش از ۳۰ کشور جهان مشغول به کار بود. با خرید کسبوکار نیروگاه هستهای، از شرکت وستینگهاوس، تعداد ۲۰۰۰۰ نفر به این مجموعه اضافه شدند و بیش از ۴ هزار تامینکننده داخلی، در ژاپن و هزار تامینکننده خارج از ژاپن پشتیبانی شرکت توشیبا را بر عهده دارند.
توشیبا با فروش ۶۰٫۸ میلیارد دلار و سود خالص معادل ۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۷، در فهرست فورچون جهانی ۵۰۰ در رتبه ۹۱ از پانصد شرکت برتر جهان، قرار گرفت.
یکی از بنیانگذاران شرکت توشیبا، تاناکا هیساشیگ از مخترعان بزرگ کشور ژاپن است. او در ۱۷۹۹ زاده شد.وی تجهیزات تلگراف را اختراع کرد و کارخانه آن را در توکیو بنا نهاد، تعداد بیشماری اسباب بازیهای مکانیکی و ساعتهای مکانیکی، جاشمعی، فانوس، زمان سنج، پمپهای مکانیکی، لوکوموتیو و کشتی بخار ساخت.
تلاشهای او در گسترش سیستم تلگراف در ژاپن، همزمان با دوران امپراتور میجی، در توسعه اقتصادی و بهبود زیرساختهای شبکه ارتباطی کشور ژاپن، بسیار مؤثر بود. او در سال ۱۸۷۲ به توکیو رفت توشیبای امروزی را، در منطقه گینزای، توکیو بنیان نهاد.
در سال ۱۹۰۴ این کارخانه به نام کارخانه مهندسی شیبارا تغییر نام داد. بنیانگذار دیگر توشیبا، پدر صنعت برق ژاپن، ایشی سوکی فوجیوکا در ۱۸۵۷ زاده شد. او علاقه زیادی به رشته برق داشت و در این زمینه تحصیل می کرد.
در سال ۱۸۸۴ در سفر به آمریکا، با ادیسون ملاقات کرد و بعد از بازگشت به ژاپن، در سال ۱۸۸۶ کارخانه ساخت لامپ را راهاندازی کرد. وی نیروی برق را به ژاپنیها شناساند و ژاپن را به عصر برق وارد کرد.
در سال ۱۹۱۱، موفق به تولید انبوه لامپ تنگستنی به نام لامپ مزدا شد. شرکتی که او تاسیس کرد، شرکت برق توکیو نام داشت. در سال ۱۸۹۰ فوجیوکا اولین قطار برقی را در ژاپن راهاندازی کرد. او در ساخت نیروگاههای برق در توکیو مشارکت مؤثر داشت. در همان سال اولین آسانسور برقی را در ساختمانهای مرتفع توکیو، به کار انداخت.
رییس هیئت مدیره کنونی شرکت توشیبا، آتسوتوشی نیشیدا است. او ضمن تاکید مستمر بر تداوم راه و پایبندی به ارزشهایی که بنیانگذاران شرکت توشیبا بنا نهادهاند، بر محور سه موضوع توشیبا را به پیش میبرد توجه به رشد پایدار همراه با سود، به حداکثر رساندن تاثیر نوآوری و مدیریت مشتری است.